Camerabewaking, alarm & branddetectie

CAMERABEWAKING
Iedere dag stijgt het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij en voldoet een standaard alarm systeem niet meer aan onze behoefte, vandaar dat veel particulieren en bedrijven kiezen voor een camerabewaking systeem.

Camerabewaking is de meest gekozen bewaking systemen voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme.Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera’s zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.

De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera’s geeft u een absoluut veilig gevoel in uw privé woning, winkel of bedrijf. Bovendien maken ze het mogelijk om in real-time te observeren via uw PC, TV of smartphone.

ALARM
Thuis of niet thuis, ik weet het liever dat er iemand wilt inbreken.
We hebben trouwens al detectoren voor buiten die betrouwbaar zijn.
Een kat of een hond zal hij niet detecteren maar een mens, zelfs volledig ingepakt in zilverpapier zal hij perfect detecteren. Zo kan je al reageren voor dat er inbraak is.
Een hond hoort meestal ook al of er iemand op de oprit komt of tenminste dat zou je graag weten.
Via telefoon of GSM wordt U verwittigd bij inbraak of branddetectie.
We hebben keuze uit draadloze of bedrade systemen.

Erkend alarminstallateur: 20 1930 10

BRANDDETECTIE
Branddetectie KAN U LEVEN REDDEN of dat van uw KINDEREN of FAMILIE.
Persoonlijk vindt ik dat iedereen dat verplicht zou moeten hebben. Stel een avondje uit en kinderen zijn al iets groter en alleen thuis.
Je komt thuis en het gehele huis staat in vuur en vlam, van de kinderen geen spoor. Onvoorstelbaar, maar het kan, en dit kan voorkomen worden door ons !